Velg en side

Vi bygger din identitet

I en jungel av digitale eksperter, stor tilgjengelighet blant aktører og høy konkurranse, så har det kanskje aldri vært mer viktig å være tilstede på nett. Det bli stadig strengere kriterier for å synes høyt i ett Google søk, og man må være på ballen for å lykkes. Bedriften er avhengig av å ha en god og sterk Logo, profil og merkevare, sammen med en solid og velfungerende nettside, som er oppdatert (inkludert SEO!) og har en god digital markedsføringsstrategi i bunn.

Wims Byrå har hjertet med i faget, og for at jeg skal lykkes – må du som kunde lykkes! Vi kjører tester på synlighet og nettside kontinuerlig for at alt skal fungere optimalt, slik at din synlighet genererer nye og tilbakekommende kunder. Resultater er gøy og nødvendig. Ta kontakt – la oss skape noe fantastisk sammen!

«Denne bransjen utvikler seg i superspeed fart. Det er spennende å være en del av! Wims jobber hardt for å være oppdatert og videreutvikle hele tiden.»

Med lidenskap for faget

Velkommen til mitt lille Byrå.

Caroline Wilhelmsen

Caroline Wilhelmsen

Caroline har Diplom i reiselivsfag fra Folkeuniversitetet, Bachelor i Markedsføring fra University of Portsmouth, og er foto-utdannet fra Høyskolen i Kristiania. Siden den gang har jeg jobbet med faget i inn- og utland både som markedsansvarlig for en større bedrift og som ansatt i reklamebyråer. Erfaringene er blitt mange. Wims Byrå er et resultat av lidenskap for faget, og et ønske om frihet og fleksibilitet til å strekke seg litt lenger og gjøre ting litt annerledes for kundene. Wims Byrå tilbyr det meste som større byråer gjør, med mer personlighet og hyggelige priser.

Ta kontakt for en hyggelig markedsførings-prat.