Velg en side

Vestfold West-Balkan Business Forum

Nyoppstartet næringsforum i Vestfold, med rikt og spennende innhold. Wims Byrå har levert Grafisk Design, og Logo til det nyoppstartede forumet. 

Vestfold Fylkeskommune

Etter splittelsen fra Telemark må vi rebrande Vestfold Fylkeskommune. Wims Byrå bidrar med manualer, skilting og foreliggende for fylkeskommunen.

Lysell Entreprenør

Lysell Entreprenør hadde behov for ny profilering, Wims Byrå har skapt ny logo, ny profilering og manual for design på biler, Beach Flags, og nettside. Totalprofil omprofilering. Du kan lese mer om Lysell Entreprenør under.

Minotenk

MINOTENK er en minoritetspolitisk tenketank stiftet av Abid Raja i 2010. Minotenk er spesielt opptatt av å styrke krysskulturell tilhørighet og representasjon. En fantastisk og viktig organisasjon som det har vært en enorm glede å jobbe med – sjekk dem ut! Wims Byrå har fornyet hele nettstedet og laget løsninger for å enkelt finne frem til publikasjoner og dagsaktuelle temaer, samt foredrag og kurs som holdes. 

Dakota Norway

DAKOTA NORWAY består av en herlig gjeng med ildsjeler som holder Norges eneste DC-3 i lufta! De er godt kjent i landet vårt, og kommer du innom Vestfold – ta deg en runde med « sølvfuglen». Et spennende prosjekt hvor vi valgte å gå for film for å fange stemningen med denne veteranen. Wims Byrå har laget komplett ny nettside og mye innhold for DAKOTA NORWAY. God tur!

Lysell Entreprenør AS

Vi har ett kontinuerlig godt samarbeid, og nå har vi endelig lansert splitter ny nettside! Den er spekket med bilder og informasjon.

Mine Nilay Produksjoner

Mine Nilay Produksjoner hadde behov for identitet. Superspennende prosjekt hvor vi har laget logo, nettside, elementer som spiller på hennes etternavn «Nilay» som betyr «måne over nilen». Tusen takk for oppdraget og det kontinuerlige gode sammarbeidet, Mine Nilay!

Lysell Entreprenør

Wims Byrå har fast SoMe samarbeid med Lysell Entreprenør. Regelmessige innlegg på Facebook og Instagram. Wims Byrå lager også alt av markedsmateriell for bedriften, som bl.a roll-up, foliering biler, og brosjyrer til messer.