Prosjekter

Lysell Entreprenør AS

Vi har ett kontinuerlig godt samarbeid, og nå har vi endelig lansert splitter ny nettside! Den er spekket med bilder og informasjon.

Håndverksenteret Tønsberg

Total prosjekt. Ny logo, profil og nettside. Håndverksenteret er ett samlet hus for dyktige håndverkere i Tønsberg. Spennende prossess, med mange dyktige bedrifter involvert. Wims byrå følger opp og er ansvarlig for deres markedsføring i alle kanaler.

O&K VVS

O & K VVS hadde logo fra tidligere, men ingen annen profil eller nettside. Wims Byrå har designet og utviklet ny nettside for bedriften. Samt grafiske elementer og forfattet alt av content/tekst til nettsiden. Tusen takk for tilliten og det kontinuerlige gode samarbeidet O & K VVS.

Mine Nilay Produksjoner

Mine Nilay Produksjoner hadde behov for identitet. Superspennende prosjekt hvor vi har laget logo, nettside, elementer som spiller på hennes etternavn «Nilay» som betyr «måne over nilen». Tusen takk for oppdraget og det kontinuerlige gode sammarbeidet, Mine Nilay!

Lysell Entreprenør

Wims Byrå har fast SoMe samarbeid med Lysell Entreprenør. Regelmessige innlegg på Facebook og Instagram. Wims Byrå lager også alt av markedsmateriell for bedriften, som bl.a roll-up, foliering biler, og brosjyrer til messer.

Velkommen til mitt lille byrå. Si Hallo!

Ring eller send en e-post. Jeg gleder meg til å høre fra deg!